more on "nasty shit"

Jaha efter helvetes-vistelsen i Henriks stuga var det ganska lugnt i 2-3 månader, nu ska ni få höra hur "turen" fortsätter.

Jag och Josefine var på Tunagården och sökte praktik, allt gick bra vi fick praktikplatserna och skulle gå hem till Josse å chilla.
Som vanligt är jag ovaksam och tittar mig inte omkring för eventuella "faror". Så helt jävla plötsligt trampar jag i nån meningslös, irriterande jävla jord-grop, och vad händer ? Jo men givetvis trampar ja snett som fan, med samma fot som i stugan, samma kvävande och irriterande smärta, som en dålig jävla repris.
Josse å hennes dryga 50kg drar upp klossen(jag) på ryggen och börjar gå, inte nog att hon hade ett ton på ryggen, jag grin-skratta som nå maniac samtidigt.

Vi sätter oss en bit bort på en blöt stenjävul och jag ringer Henrik "JAG HAR KNOSAT FOTEN, SAMMA SOM I STUGAN"
Då befann han sig hemma som vid tidpunkten var i Antnäs.
Cirkus 5min senare var han på plats, på tuna.
Han lyfter in mig i bilen och säger, "vi kan fara å köpa morötter å dip".

Jo tack älskling, han är söt när han försöker muta bort min smärta.


Happy feet

nasty shit

Nu snackar vi sommarn 07, tror ja.
Aja jag å bebe var i hans stuga ute i, ja vad ska man säga, out in the nofuckin where.

Henrik och jag var å ute på sjön utanför stugan å åkte båt givetvis..
Sen efter ett tag så kommer det en geting som helt seriöst utan att överdriva var lika stor som en fågel, okej okej lite överdrift kanske men den var enorm! Både ja å henrik får panik och ja hotar med att hoppa i vattnet om han inte tar och gasar till med skutan lite, så säger han att vi kör det fortaste som går, men hallå super-getingen var ju oss hack-i-häl.
Men vi manövrade skutan och lyckades fly till slut.

När vi kommer i land så kliver henrik ur båten för att dra in den och knyta fast den, så drar han till och ja stod upp inte så smart eftersom att man typ ramlar, det blir lite "dra i mattan effekten". Så säger ja klart och tydligt till han att säga innan han drar igen så ja är me i matchen liksom, men nej inte säger han till inte.
Så.. han drar igen, jag gör en 180 i luften och faller med magen neråt. Vad tror ni händer ? jo.. jag får den där öglan av järn i magen (ni vet den där man har årorna i) och svaret är ja på eran fråga,  det gjorde ont.

Dagen efter...
Det hade regnat ute och så skulle ja ta nå bloss på deras bro, vad annars än att ja tappar den glödande fimpen ner under bron där det kanske inte var speciellt blött, nåväl jag får iallafall vrål panik och lubbar ner för trappen, det klok-jag inte tänkte på var att sista trapp steget var av sten och svinigt halt, så ja skubblar och det verkligen smäller i lederna i foten.
Alltstå den gick ju typ i tusendelar, henrik vart hysterisk å ja skratt-grina och ringde pappa för de var nämligen så att under en tvåveckors period så hade joel brutit handleden och jonas nyckelbenet å pappa kallade dom "benknäckargänget" så jag ville stolt informera honom om att jag också var en del av de nu.


Wild and crazy, oh yes.

oh just great

Här är en annan histora om en annan Ikea färd.


Nåväl inget märkvärdigt hände ja och mamma var på Ikea, handlade och hade trevligt.
När vi kommer hem var ja slut i kropp och själ.
När jag skulle öppna ytterdörren eller nå så tappade ja ena påsen som jag hade i handen, pangbom så var den vasens saga slut, om ja säger så.
Jag var hysteriskt less, fantastiskt less, läskigt less.

Senare på kvällen var jag med min lover, nej inte Henrik, Josehoesay.
Måste också berätta att jag köpte en kaffekanna  på Ikea som jag var fasligt nöjd över, övervägde till och med att ha den i sovrummet, eller ja typ.
Så ska jag premiär använda den, men vad annars än att  de vackraste locket ja ägde råkade gå i golvet (till min splitternya kaffe kanna, haha splitter, ironi)  snipp snapp slut så var denna locksaga slut, så att säga.
Jag vart out of my mind, tur att urgölliga Josse såg min frustration och limma ihop fanskapet.

Nämnde ja att jag köpte en ny röd matta till toan ? nähä, okej ja köpte en röd matta till toan.
Dagen efter när jag vaknar och ska gå på toa, ja men vafan annars än att kattafan har skitit ner min nya, röda och fina matta.
Jahaja tänkte ja, inte hann du leva särskilt länge.

Nu vet ja inte vad som är felet med mig när allt wierd händer just mig.


Im a cat im a kittycat.

warning

Otur ja, de har jag i överflöd.
Mot slutet av 2008 så var jag, Henrik, Mamma, Joel på Ikea i Happis.



Jag och min bror Joel fick lite bråttom att gå in i varuhuset för vi ides inte vänta mamie å henkki, men allt tog sån satans tid så vi bestämde att vi skulle kuta ut när nån annan gick in (ni vet dom har  en sån där mekanisk grind som bara öppnar sig när någon kommer från utsidan)
Först kuta Joel igenom å de gick bra, tätt efter kommer ja lubbandes i all världens fart, synd bara att ja hade ögonkontakt med henrik för ja hann nämligen inte reagera att grinden var på väg att stängas, hundradelen efter, SMACK!!!
Jag kuta in i kanten på grinden, kroppsdelen som tog i; muffen, murran, kissemurran, fittan helt enkelt,
Fysatan vad det gjorde ont, ja sa till henrik (jag bröt fan fittan, coolt) jag höll i detta skede på att svimma av smärta.
Ajja vi går in i affärn, ja de vanliga alla kör på en med vagnarna, hälarna såg ut som sönderslagna tomater när vi kom hem.
Joel min bror är... väldigt störande ibland, denna dag på ikea fanns det inget slut, hade dödat han om de var lagligt om ja säger så, nä inte direkt men u got the point.
När vi kommer hem samma dag, så får jag lingonveckan också, ja tänkte bara amen great.
jag reflekterade över dagen och inser vilken dumjävla skalle ja är ibland (samtidigt som jag gör det plockar jag upp en ny glödlampa vi köpte och tog bort kupan på lampan så ja skulle komma åt å byta)
När ja kommer fram till bytet passar inte glödlampan, så utan att tänka på det kör jag ner två fingrar i lampan för att känna efter vilken sockel det är, FYFAN vilken stöt ja får, kändes som att armen skulle lossna.
jag var inte så lite slut efter;

bryta fittan, få mosade hälar, huvudvärk skapad av bror, mens, elstöt.


Good night and good luck!

hotdog

Har ja nå jävla otur eller?
Det var när den första snön hade kommit detta hände...

Jag och min lover skulle gå på willys å handla, vi kliver ur bilen som vanligt och går mot ingången.
Helt plötslgt börjar det bara stinka skit, men vi tänkte inte så mycket på de, för vi var ju trots allt på willys.
När vi kommer till kassan så stannar vi i kön, och då börjar det lukta riktigt mycket.
Jag och Henrik undrar genast vafan de kan vara så ser vi att de står en gammal tant framför oss så vi tänkte att stackarn har nog skitit ner sig, de var inte så mycket mer med det så vi packade varorna och gick ut ur affärn.
När vi har gått en bit på parkeringen säger Henrik "lukten typ förföljer oss", jag nicka å höll med honom.

Så nu sitter vi i bilen, och det luktar som SATAN! så tittar ja ner, vad tror ni?
Klart ja har trampat i typ den äckligaste, största och mest illaluktande diarre-hundklicken EVER!

Då började jag tänka, det var inte alls halt ute men påväg in mot willys halkade jag till, ahmen visst var de i kakkablajjan ja gick i då......

Otur är vad jag har, men till råga på allt så stack ja ut huvudet genom fönstret hela vägen hem för att stanken var så olidlig, dagen efter vaknar jag med the worlds biggest vagel i ögat som dessutom senare blir infekterad.


Im lucky to even be alive.

wierd night

Här innan jul hade jag nog den mest underliga natten någonsin.


Jag och Henrik la oss vid 12 snåret och han somna på direkten men jag var inte riktigt nog trött än så ja fortsatte att se tv, sen slumra ja till men var som vid medvetandet. Jag började drömma om att pappa dog sen av ren panik satte ja mig upp och skrev ett sms till han och i messet sa ja nå i stil med  "vänta tills du blir äldre innan du dör, lova!" då var klockan typ 3 eller nå sånt. Sen tittar ja på Henrik och inbillar mig att han älskar nog fan inte mig längre
Efter ett tag slår jag på tvn igen och slumrar till lite men mitt i allt får ja ett ryck så ja hoppar ur sängen och går till toan för att klippa tånaglarna, inte alls konstigt...
Jag går till sängen och ligger där uppskattningsvis 15 min innan ja känner att ja måste upp igen å pissa.
Ja sätter mig på toastolen och är allmänt trött, så får ja syn på en ny leverfläck på låret som var mörkare än mina andra, sen ser jag flera stycken på ben å armar och då bryter helvetet lös, fan ja har fått hudcancer.
Dum som man är börjar ja störttjuta och kutar till sovrummet väcker Henrik och berättar om den hemska nyheten. (hade nämligen nydligen sett världens äckligaste klipp på aftonbladet om en tjej med hudcancer),

Tur att Henrik, yrvaken som han var lyckades lugna ner mig för om han inte hade det vet ja inte hur denna natt hade slutat hade väl fortsatt ge mig själv livshotande diagnoser.


oh my god. If this aint weird, tell me, what is?

So fun

aah, im back in the game så att säga. Känns myys.

Så jävla kul, Josse my dear friend började fula me nå freak på msn, efter ett tag tog ja över och då blir ja blockad, men tro för fa-an inte att ja slutar skriva för de, nej nej. Have a look for UR self.



Johanna säger:

 sluta tramsa
 du gillar mig
 lite små kul?
 charmig ?
 liiite gölli?
 men kom igen helt åt helvete kan ja ju inte vara ?! va? va? va? va?
 nej nu är ja kanske inte kul längre
 men när ja locka me sex då dög de minsann
 vi provar...

 kom göllet å ta mig i prutten?
 eller om du vill ta min prutt
 alltså gasen som kommer, du skulle isf bli ta min prutt oskuld
 -bli
 JAG SVÄR
 hur fett skulle inte de vara ?!

 å på tal om fett, ja har fett fet röv
 myyyys
 äh men kom igen, en blockning?!

 de du minsann stoppar inte en pingla som mig inte!
 ja kan hålla på så här FOR AGES, du vet ja har problem med sömnen
 kan inte riktigt sova

 och enligt läkarn får ja inte blanda sömntabletter med mina andra medications så att säga, om du hajjar alltså? 
 nej men serri, säg om ja e jobbi?!?!?
 nä men de kan du ju inte bara tycka
 själv tycker ja ganska bra om mig själb
 v

 brukar titta i spegeln och säga hur bra ja är
 personligt sett alltså
 klart ja har brister men vem har inte de ?
 aja nog om mig
 berätta lite om dig nu
 ålder ? längd på penis?

 nehe inte de heller
 de är bara å säga till om ja går för långgt
 nu måste ja ta och prata lite allvar
 du är inte så rolig som ja trodde
 känns som att jag är ensam i denna konverstaion

 lite smått stavfel men ja är lite väl upphetsad
 eller va
 nej jag är ju som ja alltid är
 inte konstigt att alla har lämnat mig kanske
 aja their loss så att säga
 eller so too speak

 har du sett vilken söt robot ja har som visningsbild?
 jag har funderat på att se den där felon

 har du sett den, tänkte om du kunde ge mig en förhandsvisning medans ja suger på ditt träd?
 nehe inte de heller. ja måste säga att du är inte speciellt öppen för förslag

 jag vet att du har blockat mej å de, men ja kan som inte släppa å gå vidare
 ja du har rätt
 JA ÄR PSYK
 de har iaf min läkare sagt
 men men, ja tror inte riktigt på de han säger alltid
:
 jag svär ja är inte rasist, men han är indier har hört att dom ljuger, så-....

 igår läste ja ut värsta sorgliga boken
 läser du eller ?
 VA FAN INTE DE HELLER?
 du var mej en tråki fa-an, inte speciellt pratglad heller

 fyfan har just ritat, ryggen VÄääärRkerRR
 jag går ju till sjukgymnast vettu

 så de är lugnt

 men sist fick ja återbud, kärringen ja går till var tydligen också tvungen å gå till sjukgymnast för att sjukgymnaster har de så slitigt
 snacka om en ond cirkel!

 en trist grej hände ju
 här i veckan som var

 min katt dog av malaria
 WIERD va?
 en katt i iskalla lule dör av en sjukdom som bara existerar i afrika
 mycket underligt

 fisaatan nu är ja hungrig också
 nåväl nåväl
 nej ja är inte riktigt klar med dig än.
 eller
 jo
 eller
 ne
 jo
 ne
 jo
 eller




I can totally understand why u didnt finish this shit.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0