stockholm

Igår morse så klev jag upp 05.00 för att börja bege mig mot kallax. Vi landade kring 08.00 och kl 10.00 var vi inne i Stockholm city och vi var på stan till 17.00 typ var något fruktansvärt trött i fötterna efter det! Sen så gjorde vi oss iordning och började parrrta. Grodan som vi var på stängde 05.00 så kom vi hem vid 06.30 på morgonen och somnade kanske efter 07.00 en LÅNG dag alltså! Men vi har haft det otroligt roligt!

"norrlandstjejerna"



frog

happy birthday

Jaha då har man avklarat det stora 20! Tycker det känns bra faktiskt, trodde jag skulle vara ångestproppad men nä! Idag har vi varit i lokal och firat mig med stora feta släkten.. på pappas sida. I tisdags var farfar här och igår var jag hos mamma och firade och i helgen firar vi som in i gatan i stockholm.


Presenter




















Samt presentkort, nagellack, hårfärg, vin och sist men inte minst 3500.


thanks everbody!

midlife crisis

Jag har fan ålderkris, okej inte en medelålderskris men ändå kris. Pappa har det, Joel har det alla har det. Jag menar även om man inte erkänner det så har man det för vem fan vill bli äldre? Är man 40 och kärring skiljer man sig och skaffar sig en hells angels snubbe me fetaste hojen i stan, är man 50 som karl skaffar man sig en "cool" syssla man ångrade att man inte gjorde i sina glory days, typ en hoj?. Vissa kanske renoverar villan eller sitt ansikte, "åh en ny hipp hårfärg kanske får mina rynkor att se färre ut" eller "nä det räcker inte med en ny hårfärg, man lever bara en gång så jag kör all in, lite botox i fejjan kanske" osv. Det ser väl olika ut för alla. Själv så vägrar jag växa upp, jag lever på ironi (helst på någon annans bekostnad också). Önskar så innerligt att jag bara kunde bli 13 igen och leva på adrenalinet av att bryta mot pappas utetider. Nää nu slutar jag fylla år, 20 sen räcker det fan!


Pappas medelålderskris (till råga på allt har han nu nån cadillac också)



Joels önskan om att vara 15 igen


Och jag längtar helt enkelt efter tiderna då allt var enkelt. Finns inte nå bildmaterial!


give me a time machine





nails

Jag verkar gilla att knäppa kort på mina naglar ser jag nu när jag rensat min telefon. Så här kommer dom, absolut ingen prestation kanske lite kul att se bara.


Jag & Emeli











haha fyfan va fult































love my cellphone

aaah

Nu jävlar har man gått klart stadsmaran! Nog för att vi var sist och när vi kom fram så hade dom stängt målet och vi fick inte ens en medalj. Dålig stil att inte kunna ha öppet tills alla är färdiga, jaja vi var ju kanske inte så snabba men hallå? elakt. Är ändå stolt över mig själv, en sjuhelvetes prestation från  min sida! Nu jävlar FREDRIK ska jag ha G i idrott!




HELVETE SVERIGE VILLE JU SE ER I FINAL! :(


my new lucky number?

annahoj

Precis sett klart hockeyn, skönt att Sverige vann. Väntar i denna sekund på att Henrik ska komma till mig, han har sett hockeyn hos sin vän Nils. Ska jobba kväll imorgon det ska bli roligt.. Hade väl inget mer att berätta orkar inte tjata om hur nära studenten och min 20års dag är, you already know!



Detta var sist jag såg mitt löshår, på dasset!


newbie





good morning

Haha Sara ringde mig för ett tag sen och berättade att hon hade drömt om mig inatt, jag var visst en sprutnarkoman! Ingen vacker dröm alltså som jag hade hoppats på när hon först sa att hon drömt om mig.. Nu sitter jag här och väntar på att Sara (ja hon som inte har så höga tankar om mig i sina drömmar) ska bli färdig så att vi kan fara till skolan och kolla om vi har några kurser vi måste komplettera, vilket jag vet att jag har! Henrik sitter och spelar C.O.D medans han väntar, N.E.R.D!





call of duty

in your life

Hade tänkt dra en festkväll så kom jag till Sara och allt dog. Alla var slöa så jag gick hem, kanske inte det smartaste draget med tanke på att pappa är i stockholm, Joel är i Piteå som resten av kommunen och Henrik är med sina kompisar. Jag är alltså helt ensam och har inget att göra, men de var väl det jag ville, chilla i min ensamhet? Äh nå skoj ska jag väl kunna göra typ spela vänd-tia med mig själv på så sätt kan jag ju bestämma vem som ska vinna, jag eller jag... (de värsta är att jag seriöst gjorde det när jag var liten och hade tråkigt) Haha nää vad deppig jag låter, okej nu är det bara sorgligt för jag "naaaaw" -ade mig själv nyss, inte ok!


min älskade finaste och bästa farmor ♥




loneliness

14 may

Idag för exakt 4 år sedan vart Johanna 15 och Henrik 17 ett par. Mycket har hänt sen dess och vi har haft 4 underbara år tillsammans förutom de två svarta månaderna i vårat break up. Vad som än hänt oss så älskar jag honom bara mer och mer och våra motgångar har gjort min kärlek till honom starkare och det älskar jag med oss. Det bästa med kärlek är att man kan förlåta varann men det är ibland också det svåraste. Jag är glad över att allting är som det ska, och de är det bara om jag har dig vid min sida Henrik och jag älskar dig!


barcelona -07

Ironin i det hela är väl ändå att idag den 14e maj så hjälper jag Henrik att flytta från örnäset som jag gjorde för  6 månader sen, haha. Nä nu måste jag gå Henrik sitter och skriker "JAAAAAAAAAAA ett - noll, kom nu det har ju börjat" hockey alltså!


badromance

when love takes over

Nu sitter jag hemma med Henrik och Joel. Vi har just quisat varann, vi har jätte kul! not.
Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, vill ha lite sourcream and chili och holidaydip, hade varit grymt gott men då ska man orka sig ut och det gör jag inte riktigt. Och långledig är man ju! kultrist.





oh yeah jakecake

good go

I kväll har jag och Joel varit på promenad i över en timme, det var super trevligt och härligt! Jag tycker det är så skönt att få prata av sig och motionera samtidigt. Vi ska spela kort på ett tag innan jag avslutar för dagen, börjar ju ändå praktiken 08.00. På tal om praktiken så är jag lite nöjd över mig själv, förra veckan kom jag med en idé som tydligen var ganska smart och de har inte tänkt på att man kan ordna det på över 5 år så fick jag höra att chefen hade beställt en sån idag, bra att man kan vara till nån hjälp iallafall.

ett axplock bilder

broder Joel



mina fötter



min mun + finger



mitt långfinger



walking madman

finally

Igår kom Henrik hem från Turkiet, och han har blivit gooode brun. Tyckte att jag efter gårdagens solning hade fått lite färg så kommer han och totalt dödar den lilla gnistan! hehe. Idag ska vi till Sara och se på hockey, jag, Henrik och Jerri, ska bli trevligt. Jag fick jättefina presenter av Henrik från Turiket också, allt i helt äkta kopia! (;


Dessa apcoola ray bans


Denna ice-watch


Och tre söta armband, men har bara bild på ett.


Sen idag så köpte ja dessa söta turkosa skor på ÖB! hehe endast 79 kryn.


Och sist men inte minst, så här brun har karln blitt! ("värre" in real life)




a better kiss

from old to new

Åh va härligt att bara bara bara ta det lugnt en lördag som denna, är ändå luspank så de är väl lika! Måste också spara pengar till stockholm och för det andra har jag ingen lust att festa. Jag har försökt vara lite kreaktiv som min bror säger men jag som var på svenskan i skolan säger kreativ. Imorgon är den stora dagen, min man kommer äntligen hem till mig, som jag saknat! Mysmys.

Före



Efter


Ja inte världens prestation, men nu vart den lite mer användbar.


love is my drug

fast car

Ja här sitter man på tisdagskvällen med sin lilla lillebror och muttrar, hinkar thé och apelsinjuice.
Saknar min gosse så det skär inom mig, haha oj det har bara gått 3 dagar. hihi.

Imorgon är det praktik i vanlig ordning, tur att jag stormtrivs! Det är så roligt att mötas av trevlig personal varje morgon och att vi kommer så bra överens, eller det tycker jag iallafall att vi gör. Och att få se mina söta damer på morgonen. Detta jobb må inte alltid vara vackert men att få vara med de här människorna är det för mig.


Här kommer två helt random bilder.






i've got more wit

gone and gone

Ikväll far min älskade ifrån mig i en hel vecka, kommer vara jobbigt som fan. Har ju redan varit tvungen att vara utan mitt hjärta i två månader, okej det var ju kanske lite värre än att han ska utomlands en vecka. Fördelen är ju att jag kommer få saker när han kommer hem, mohaha.

Det har blivit ny månad, maj och det betyder att jag fyller år 20 år! Det betyder också att jag har nationella i matematik C. Att stockholm närmar sig och studenten! Underbart!

Valborg förövrigt var ganska trevligt, inte direkt världens party eftersom att jag lyckades hålla mig nykter, kan fan inte festa som en normal längre. jajå nu ska jag göra en underbar pastarätt åt min kära familj.




gonna miss u baby

RSS 2.0