yes or no?

Dricka idag eller inte? Har beslutsångest. Vad ska jag isåfall ha på mig? Ska man orka fara till farmen? Föra med Henrik eller tjejerna? Många frågor få svar. Kanske man bara har en hemmakväll och tar det lugnt med mamma?!.

Har iallafall varit på bolaget så jag kan ju välja.. Får helt enkelt se. Nu ska jag vila iallafall!


ytrap

orange

Har nyss pressat apelsinjuice till mig och mamma - och gott blev det!
Nu ska vi fortsätta se CSI och mysa, eller jag ska väl störa mamma genom mitt äckliga torrhostande!




Ren juice med is.



juice

what happend?

Vad hände med mammas fläskpannkaka, den ser ut som ett missfoster..




stabilizer

night blog

Naw, min stackars pojkvän har fått min förkylning. Stackarn har hög feber och mår dåligt som fan, men de är bra då vet han att han lever och inte är mer än människa.

ungefär i stil med detta är hans tillstånd just nu
welcome to my world

lame

haha jag köpte mig de töntigaste sockarna ever idag, så jag är nöjd!





.....

everest

Köpte en jacka idag, everest, varm dunjacka, snyggare i verkligheten, 1300kr - vettigt pris.






bye


nelly

Jag älskar nelly.com! T-shirten jag fick var ju lite försenad men de spelar ju egentligen ingen roll eftersom att det var en gåva. Men nelly ville då tydligen kompensera för detta och gav mig 200 kr att handla för, hur awesome??









Det enda jag behövde betala var frakten! Sen fick jag 3 nummer av veckoreyn på köpet!


lovenelly.com

home

nu är jag hemma efter en hel helg i antnäs. Fyfan så dåligt jag mådde i lördags, 39.5 grader i feber, inte kul. Nu är jag dock halvfrisk! jag och tore har hostat hela helgen och tyckt synd om varann! Haha.


2 random bilder







♥♥♥

ojoj

Nu var det längesen det kom ett inlägg, har inte lust att skriva något när jag är sjuk.

idag kom en t-shirt från nelly som jag "vann" eller vad man ska säga

 

nagelsaker

tvååål

 

 

hehehohohihi


rain

Fyfan alltså! Gårdagens natt var typ den värsta i mitt liv. Sov hos Nilsén och på kvällen blev jag som vanligt förkyld. Sen kunde inte sonen i huset sova så man vaknade typ varannan timme av honom sen vakna jag emellanåt av min förkylning. Sen hämtade Henrik mig och vi for hem till honom. Då fick jag jobbigaste febern ever också. Duchade 3 ggr för att överleva typ.

Jag och Henrik köpte matchen igår som sög, fan så dålig match Luleå! Till de fläskade vi i oss pizza, mm..



sickness

nilsén

Sitter hos Siri med henne och Jessica. Sara håller för tillfället på att söva om sin son.

Årets mest givande inlägg?
Jag tror ja skulle ha en chans me detta inlägg..


tunastigen

stripes

Nu har jag mina awesome shoes. De var lika fina i verkligheten som jag förväntat mig!

 

Sen köpte jag detta set med schampo, balsam & inpackning

Tror minsann också att jag ska till tuna senare och leva rövare.

 

cocaine is a hell of a drug


åsa maria kontio

Idag är det inte vilken dag som helst, mamma har gått från medelålders till antikvitet. Nää men idag fyller mamma 50 hela år! GRATTIS.

Sen är det inte vilken dag som helst heller för vet ni vad? MINA SKOR HAR KOMMIT! är lycklig över det, har dock inte hämtat ut dom än men ska göra det och då kommer bilder! Annars då? nä det är som vanligt, arbetslös och jävlig.


happy b-day

naw

Nu är vi på tuna efter mammas 50års fest. Tanterna fortsätter säkert kröka halva natten!
Just nu när jag skriver hör jag de andra i köket  och dom sitter och säger så söta saker om mig, kan bara säga detsamma Stina och Joel! Ni är så snälla och söta så!

Håller på att peppa om hela Norge historian! Kanske man får med sig någon fler också!.. Spännande projekt, även om de går åt pipsvängen!


nightynight

cold

Fasiken så har jag dragit på mig en mindre förkylning! Har hostat hela halva natten, sjukt jobbigt de där. Men det hindrar inte mig från att festa ikväl, nej nej tvärtom blir ännu mer pepp! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och  göra mig redo sen ska jag på bolaget, sen till pappa å klippa joel, äta pizza, göra mig redo för utgång, fara till Ida och förkröka och sen middag på allstar!


Normalt folk i min omgivning

 




busy day!

acer

Jäkla bra match Luleå! 7-4 är inte illa!

Imorn är det pizzafredag och allstarfredag med tjejorna! ROLIGT!
Nu har även moster kommit hit från Örnsköldsvik, det var inte igår. Mamma har ju 50års fest på lördag så det blir en tvådagars i helgen, men det gör ju inget.
in action




winwinwinwin

nails

Hej och hallå! Idag har jag och Joel varit på arbetsförmedlingen och pratat lite om Norge fick nå nummer osv, känns bra! Sen har jag varit på stan och köpt tippar och just gjort naglar.
Ikväll ska jag och Henrik och se hockeyn vi trodde var igår, fast live. Mamma hade fixat biljetter som hon gav till oss!



Nya naglarna





hockey

suicide

Jag kan inte själv begripa att folk vill sitta på flashback och valfritt se på detta självmord. Att folk såg det när det verkligen hände är en sak för de trodde mest troligen inte att han skulle göra det. Men nu i efterhand? Gottar sig folk i ens annans död? Jag tycker det är sjukt och fruktansvärt. Fyfan skäms på er! Jag har dock läst tråden och jag vill bara spy. Stackars människa, han mådde uppenbarligen inte bra.

De värsta i tråden är att han skrev:

"börjar känna att jag håller på och ändra mig om jag vill ta livet av mig. så jag får skynda på mig lite..."

Sen så lägger han upp länken till livesändningen av hans sista tid i livet.
Önskar att man kunde vrida tillbaka tiden och göra något, VAD SOM HELST! Han började ångra sig men folk fortsatte att peppa människan. Fyfan säger jag bara, äckliga människor!.

 

awful


snow

Jaså man vaknar till att det är snö på marken, eller snarare slask?! Känns inte bra alltså. Vill inte ha vinter. Man blir bara deppig och alla problem kommer till ytan! Jag tror det värsta som finns är att frysa. Så fort jag kliver utanför dörren och börjar frysa så går mitt humör ner i botten.

I skrivande stund sitter jag och väntar på att Joel min bror ska komma in till stan så vi kan gå på arbetsförmedlingen och kolla lite om Norge. Skönt att komma bort från Luleå ett par månader. Kommer ändå att träffa henrik ofta. Känner att det är något jag måste göra bara för att man lever endast en gång. Och trivs jag där så kan kanske Henrik komma till sommaren. Men men inget är än planerat och kan forfarande åka i papperskorgen!


double vision

allstar dinner

Nu är jag hemma igen efter en dag i Piteå. Ska precis ringa och boka bord för 8 på allstar nu på Fredag! Ska bli riktigt trevligt att se alla igen.
Ska även vidare till antnäs snart och äta middag med svärföräldrarna och sen se hockey, men hör dock nu att jag har blivit lurad hockeyn är ju inte först imorn, haha!.

Shoppade även lite i Piteå idag!
Ny plånbok


Äntligen!

Ny ring, tappade min så köpte liknande
(här ser ni även lacket)








Tavlor till Henrik





move along

tired

Mest troligen styr jag kosan norrut, över gränsen mot norra Norge! Ska faktiskt bli spännande. Jobba halvt ihjäl sig och bunkra upp en ordentlig jäkla kassa! Hur underbart? Joel vart överlycklig när jag sa att de bara blev vi så det var ju peppande.. Mer kommer sen när saker börjar hända!

Nu ska jag snabbt göra mig iordning för att sen dra till Piteå med mamma, kan nog bli en ganska trevlig dag! Förde just över lite kosing från sparkontot så man kan shoppa lite!



norway

home alone

Hej hej hallå! Har just varit på storheden med mamma och fyndat på rusta. Tidigare idag har jag varit med Jessica och vi har varit på tårtkalas, trevligt trevligt.

Nu är jag med mitt ♥ och myser..

 

 

numnut


10/10/10

Ja idag är det den tionde/tionde -tvåtusentio. Har jobbat idag så jag är hyffsat mör.
Känner verkligen nu hur gammal och grå jag egentligen är, uppfriskande!...NOT.

Nästa helg ska alla tjejer från gamla klassen samlas på allstar för att äta och festa loss, ser fram emot det väldigt mycket!.



festis

home

Nu är jag hemma efter arbetet och är ganska så trött!
Gårdagen var ju ganska överskattad, var inte alls kul på bandit faktiskt.. Men men man kan ju inte alltid lyckas. Vi drog senare till Allstar och det var faktiskt ganska okej!

Ska väl ta och sova snart, börjar 07.00 imorgon och jobbar till 16.15, lång dag alltså.
Efter det ska jag nog till en gammal vän och se hur hon har det..


Tjejerna i leopard!



over and out

37an

Sitter hos Nilsén och tar det lugnt. Josefine Hallmin den jäveln ska också med ikväll! Inte illa!.
Ska väl ta att knäcka första ölen snart, fint som fan!


Gammal bild, valborg



have a heart

friday

Fredag idag, inte pizzafredag dock. Ska snart bege mig ut på stan och på bolaget. Ikväll äre som sagt fest men jag jobbar imorn, 12.30-21.15 lång dag!

Sen fick jag ett pass på söndag också 07.00-16.15, inte tackar man nej inte.


work

bandit

Imorgon ska vi tjejer parta loss som fasiken. Förköpen var dock slut men vad gör väl de? Idag har jag införskaffat mig en ny klänning och örhängen jag ska ha på mig imorgon!



Här har vi sötsaranilsén som sover. lika söt som socker.



nilsén

canon

Hej hallå där! Idag har jag suttit på aeon när Jessica har tatuerat sig, det blev fint! Roliga killar de där..

Var på stan en snabb sväng och köpte en tröja till mamma och la undan en jacka till mig själv som jag ska köpa imorgon, mycket fint mycket fint..
Ikväll ska jag, mamma och Henrik bara ha myskväll, ska bli så trevligt så.


Min blivande jacka

Mammas tröja



super freak

hey

Idag har man varit i Sävast och hämtat ett nytt vitrinskåp till mammas kök, gjort klart i hallen och stoppat in klädhängaren i mitt sovrum. Blev mycket bra faktiskt.

Senare har vi hängt läpp hos Sara Nilsén, alltid lika trevligt. Ska sova snart, upp tidigt imorn och har fullt upp hela guds långa dagen!


blueblue

haircut

Nu har jag klippt min bror och Henrik. Jag brukar alltid klippa Joel och pappa och tycker det är ganska kul. Första gången jag klipper Henrik idag, han är nöjd så då är jag det också. Snaggade på sidorna och klippte kortare på huvudet.

Före


Efter

 


Joels hår trimmade jag bara så det är inte så stor skillnad.

Före

Efter


Då har man ju gjort nå nytta idag!


sweet

sunday

När man vaknar på morgonen med spya på balkongen finns det bara en sak att göra, skylla allt på Joel.
Nej jag skojas bara. Idag ska vi på kalas hos Leon Nilsén på 37an. Henrik däckade visst på festen igår, vilken sopa han är ibland.. Ena sekunden regerar han och snor tillbaka sin cykel och i andra ligger han avdankad på ett golv..


Jag undrar vart min tröja är Nelly? Jag vill ha den nu!!..


Det går fortfarande ett lyckorus genom mig, pga skorna alltså! mm....

Skulle precis steka en hamburgare, men då har Joel (kom ihåg skyll allt på Joel) lagt in påsen med hamburgare i frysen, fast den var tom. Hur dum får man bli?. Ska göra mig en macka med apelsinmarmelad istället...


sunny day

gaaaaaaaaaaaaaah

Jag är SÅ JÄVLA LYCKLIG!! Äntligen har jag fått beställa mina FAVORIT skor som har varit slut såååå länge!!! Som jag väntat på detta! Skiter fullständigt i att dom kostade 600 (som iofs inte är så mycket) ska egentligen kosta 700 men jag förhandsbokade dom så jag fick 100 spänn rabatt.. Längtar till sommaren så ja får använda GODINGARNA, om jag har tur hinner jag innan snön faller!

LYCKA






IM IN LOVE

hamburger

Jaha ursprungligen skulle jag festa idag men det började med att jag inte orkade fara till bolaget sen så kom jag på att nä fan jag orkar inte göra mig iordning. Idag blir det alltså en lugn och stillsam Lördag. Ska hem snart (är hos Sara Nilsén mjuk och len) och göra hamburgare med min bror och pappa(?). Sen vet jag inte riktigt vad som händer.

Kommer garanterat ångra mig sen, som vanligt!


bolt

coincidence

Det här är den sjukaste tillfälligheten någonsin!

När jag var påväg hem från Sara träffade jag en gammal bekant som heter Pontus som var ganska knall, han berättade om hur han har det nu och blablabla som man gör ni vet och jag berättade mitt. Att det var kul att ses igen osv.

Sen cirka 30 min senare får jag ett sms som lyder;



Inte för att jag tror att jag är snygg, men vafan hade du trott om du nyss träffa någon som heter Pontus, stup i fyllan? Shit happens liksom...

Till saken.. Jag kollar upp numret och så står det på hitta "Annica Berndts"...hm.

Då har Annica just bett Sara om mitt nummer och eftersom att hon vet att jag inte har hennes nummer så skulle hon passa på att skicka mig ett skämt sms.. Du är mest troligen synsk eller nå annifla.ta.


wierd coincidence

facebook

Haha jag rådfrågade på facebook om varför folk hatar mig, svaret var otroligt korrekt! Frågan är ju varför jag inte bara publicerade detta i loggen....



"du ska alltid vara först ut ur duschen och dra en kissbomb i taket så det droppar ner på oss andra."


sadface

what the hell

Hahahaha jag kan knappt tro det är sant! Min pojkvän äger ju förfan!

För cirka 2 månader sen blev Henriks cykel stulen i stan.. Sen har vi sett att den brukar stå på örnen i gymnasiebyn.
Sen idag så cyklade den lille jäveln förbi Henrik så han stannar honom och ber om sin cykel tillbaka.
Ungen blir tydligen (inte så konstigt kanske) ställd och bara kliver av cykeln, ger den tillbaka och ger sig av.

Det där kallar jag ÄGD, minst sagt.




bicycle

okey

Jahaja, jag vaknade klarvaken för cirka 30 minuter sen, alltså kl 08.00. Jag trodde att klockan var typ 12.00 iallafall nu när jag satte mig vid datorn, lite förvånad faktiskt.

Idag är det Fredag men inte vilken Fredag som helst utan det är pizzafredag. Härligt med pizza för tredje gången denna vecka, pizza tisdag, onsdag och fredag, men vad gör väl det. Sen till kvälla ska vi till Sara och hänga gäng.

Nu är Henrik vaken också så vi ska se; it's always sunny in philadelphia, cougar town och grey's anatomy.










later gater

RSS 2.0