vote for me

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


we are all stars

Men tjoho fan. Hade en utekväll med brudarna igår, eller iallafall jerry å elin. Vi var på allstar och åt å drack. Vart lite salongs.. inte nå mer med det. Nån lirare vart tagen av polisen, haha rätt åt dig.

Kvällen gick vidare, såg några man kände, woooho. Mina bröder var också där.
klockan vart 02.00. jag somnade i en stol, vi for.

Kan inte påstå att det var kul, inte kul alls faktiskt. Tråkigt inlägg.



Better luck next time, like next friday?

partey and shit

Jahaja ny dag, ny vecka. Har varit på stan idag och ätit lunch med mina syskon och den ständigt förföljande Jerry..hehe.

Idag kommer min snuttebubbe hem från riksgränsen, så mysigt så. Har under helgen varit ett par laviner där i gränsen, har varit 100 procent säker på att Henrik har varit inblandad i nått av dom, jag hade fel.

köpte mig ett par äckligt snygga skor från nelly, äcklig kvalitet var det också, hade dom i lördags nu måste ja skicka tillbaka dom för att klacken är av, fan vad irriterande.

Satt en vända barnvakt åt Julia igår, sen när Camilla kom hem vart det en svin sexig photosession med fläsk-kaggar över byxkanten, kanske kommer bilder senare HAHA.

Nån bild från helgen kanske? låt det smaka.













sexy bitches

vision

Tjena fan. Synen vajar hit å dit, ser bra nära men på håll är det blurry. Jaja man får ju skylla sig själv, helvete.
Alltså jag har inte direkt sett mig själv som en idiot. Kanske att ja fular mig å gör konstiga saker men inte så där stupid, jag har dock kommit underfund med att.. jag är fan stupid. Kollar tillbaka här i bloggen å på mitt liv och inser att tragiskt nog är ja fan inte särskilt klipsk alltså.

Jag har ju utöver min stupidity en förmåga att säga högst opassande saker också till exempel så var jag barnvakt åt Julia 1, så tappar hon nappen så bräker jag ur mig "åh oj jag ska bara suga av den åt dig" så gör ja de så sätter in nappen i hennes mun - genast kände jag mig som en snusk tant med smutsigt hår som ger sig på barn.
Eller är det kanske ja som är så sexuellt frustrerad att allt jag blir sexrelaterat i huvudet?

konstaterat; Jag är inte så smart som jag trodde, man säger inte "suga av den" i närheten av en 1 åring och sist men inte minst jag behöver få mig ett skjut.



I guess it's a part of me

it's coming closer

He took my heart, I think he took my soul

You shimmy-shook my boat
leaving me stranded all in love on my own.
Did you think of me?
Where am I now?
baby, where do I sleep?




you are the luckiest man in the world, right?

ooh my cornea

what's new.. Ja juste! Jag och min käre vän Jessica tänkte att vi skulle dra en solning i hennes kvartssolarie, men denna gång skulle vi ställa solariet på bänken en bit bort och leka sommar, och precis de gjorde vi med varsin drink (mulitvitaminjuice) och cigg i handen. Vi solade kanske 15-20 min? hade det alldeles uunderbart..


tills....


...dagen därpå. Vi kände redan på kvällen att de gjorde ont i ögonen men ja trodde att de var för att ja var så satans trött.. Vaknade vid 6 schnåret, såg absolut ingenting! efter ett tag kom synen smygandes men stannade vid ett seende jag kan kalla vagt. Gick å rökte lite i paniken, Jerrka sov forfarande. Tänkte för mig själv "du är ju trött jojjo de är ju bara de, iiiinget annat" fint. När ja gick till rummet igen kollade ja på Jerrkas ögon, först när ja var kanske 2-3 cm från hennes ögon kunde ja se dom, de såg helt ok ut så ja la mig i min säng (tur för henne att hon inte vaknade?! en kortisonsvullen kontio i facet på morgonen tror jag INGEN drömmer om).


sen...


..vakna Jerry vid 8 kanske. hon. har. panik. paNIK. PANIK. Hon skriker åt mig saker jag inte ens vill minnas "VI KOMMER BLI BILNDA! SER DU NÅ ELLER? ALLLT ÄR GRÅTT! VI HAR FÖRSTÖRT VÅRA ÖGON, FÖRSTÅR DU DET?" Jag svarar enligt henne naivt "nää men vi är ju bara trötta".. Till sist vaknar ja också, inser allvaret i de hela, och jag var INTE trött.. Greps av panik, hyperventilerande panik, smärtor i buken, ja ni förstår!.


= Sola med skyddsglasögon till solariet. och abbbbsolut inte med öppna ögon.


Vi har alltså förstört våra hornhinnor, de enda som hjälper är solglasögon, åååh vilken tur att pappa hade två par jättefina speedos! eh jah.


everything for a tan?!


liten uppdate:
Glömde en liten härlig detalj; vi såg verkligen ut som några härligt svullna, rödsprängda matrix typer - med tanken på speedosarna å morgonrockarna. kanske dyker upp en bild!






ett år har passerat

Tänk så fort det går. Jag kan knappt förstå.

Vad har hänt? Jadu, i snabba drag har de varit skit.

En skit sommar, Emelie min käre käre skånska idiot flyttade till malmö, dålig start på sommaren.
Blivit dumpad = utslängd på arslet = flytta hem på 2 adresser igen = olycka
Han kom krypandes tillbaka = lycka?

De har dock kommit bra saker ur allt, Nyfunna vänner, bevis på vilka som är vänner. Lärt mig en ny sida av uppskattning.

Julia har vuxit och blivit världens vackraste, gladaste & gosigaste 1 åring som fastilasti älskar enormt mycket!

Så vart är jag nu i livet? Jag är med den personen jag är gjord för att vara med och vi älskar varann mer än någonsin, du är mitt hjärta Henrik och för dig kan jag förlåta.
Jag har mina vänner, och ni vet vilka ni är! Tack för allt ni gjort för mig, det är ovärdeligt!
Min familj främst Joel, Jonas och Camilla har hjälp mig väldig mycket också, jag är evigt tacksam.
Jag tar studenten i år, FINALLY!
Jag fyller 20, vilket är lite ångestladdat, fan jag vill vara 12 igen.

Sen då? Det får tiden visa.

blah blah blah

RSS 2.0