nelly nelly nelly

Jag är med och tävlar om 3000kr i presentkort från nelly, gå in på www.nelly.blogg.se för att läsa mer om tävlingen! :)

Här är min höst outfit:







snake

haha alltså det finns ingen skönare människa än min farmor..
Jag låg på sängen och vilade i joels rum, så kommer hon in, slänger en snabb blick på mig och vänder sig sen till joel och säger nå. sen typ av nyfikenhet eller nå kollar hon tillbaka på mig och spärrar upp ögonen och säger  "Jaaså, var det du.. jag trodde det var en orm"

HAHAHAHA

lilly olivia kontio

pizza

Idag är det pizzafredag, och det satt jävligt bra i magen. Imorn ska jag som sagt jobba extra och även på Söndag.

Fortsätter väl på samma tema som förra inlägget, jk i fyllan. Detta skedde också i vintras.

Jag och Jessica hade varit ute på allstar och när jag kommer hem måste jag då såklart spy (alltid efter att jag åkt bil börjar jag må illa). Så jag rusar in på toan men av någon anledning spyr jag inte i toalettstolen utan i handfatet (?!?!). Det blir givetvis stock, i all förvirring (av all alkohol i blodet?) så får jag den fantastiska idén att ta en grillpinne och peta ner allt i avloppet, det var inte en särskilt lyckad idé.

Jag konstaterar att det enda som finns kvar att göra är att skruva upp vattenlåset och tömma avloppet den vägen. Sagt och gjort jag stoppar en hink under vattenlåset och skruvar upp det, allt for precis som planerat ner i hinken. Lycklig blev jag och skulle göra det sista i processen - hälla äckulvattnet i toan, det var precis vad jag gjorde och spolade. Det lilla problemet var att jag inte bara spolade bort äckulvattnet utan HELA vattenlåset också!


once a dumb fuck always a dumb fuck.

waka waka

När jag dricker alkohol upplever min familj mig som.. ja en aning rolig/jobbig?
Jag kom hem i vintras i fyllan och ville ha fyllemat så jag hällde upp en tallrik med mjölk och flingor (fyllemat?), under tiden satt Joel i sitt rum. Precis när jag satte mig vid bordet och hade min tallrik full med mjölk i handen kom jag på en svin rolig sak att berätta för Joel, och nu har jag BRÅTTOM!
Jag ställer mig upp och börjar kuta mot Joels rum - fortfarande med mjölktallriken i handen.
I hallen så snubblar jag ju såklart och mjölken flyger överallt i hallen!

Joel kommer kutandes för att hör mig skrika, vad finner han liggandes i hallen?
Jo mig i fosterställning, skakandes.
"Joel jag fryser" sa jag och grinade.

Snäll som han är lindar han in mig i en filt och tar på mig morgonrocken och knyter ihop den, med armar å allt!

Vaknade senare på morgonen svettig som en grisj*vel, skakar av mig täcket för att sen finna min kropp ihop knuten med en morgonrock, under det hade jag en filt och under de mina kläder....

(detta är ett annat tillfälle men ändå passande bild)




alors on danse

hilarious

Alltså, haha! Min farmor kan verkligen kläcka ur sig dom roligaste sakerna!
När vi satt i bilen pratade vi om lestadianer eller nå sånt! Så säger hon "dom var väl kåtbockar, fan ligga på hålet stup i kvarten!"... haha.

Senare frågade nån henne ifall en bekant brukar vara hos henne ofta, så säger hon "Nää han kommer bara en halv liter om dagen..." hahahaha.



love my grandmother

pirttijärvi

Henrik berättade vänligt för mig i helgen att jag har kort stubin och lätt blir arg i onödan, glas krossades jag hade aldrig hört något så tokigt.. njae inte direkt jag vet nog mycket väl att jag skulle behöva en dos snällhet, men jag hävdar att de är såhär jag är, punkt slut.
Nu så är tydligen Henrik sjuk och jag skulle prova på att vara snäll å gullig.

hankiii säger:
nä nu ska jag se klart den där b filmen jag pratade om
ska ta en filt och självömka ett tag
heter det så
tycka synd om sig själv

Johanna säger:
ja de heter det
din självömkande jävel  

Johanna säger:
skulle vilja bädda om dig och ta hand om dig min lilla sjukling
ser du, de passar inte mig att vara snäll!
vart äcklad



hola hola hey hey

umeå

förra helgen var jag, pappa, Henrik, Joakim, Jörgen, Robert, farmor, Roger & Anna i Umeå och hälsade på Nadir och Imma. Det var mycket trevligt.
Först och främst så åt vi på Nadirs ställe göteborg sen gick jag och Henrik på stan en snabbis, jag köpte bara en t-shirt.
Efter det så for vi till Nadde och började dricka,  Jag drack mycket.  Vi åt på allstar och det var så mycket finare där än här. Sen fortsatte festen i huset och jag däckade..



RSS 2.0