oh no! not again

Jag hade trist och då kom jag på nellys webshop. Njä inte direkt "behövde" faktiskt nya skor! Sen behövde jag något nytt till bröllopet jag och Henrik ska på nästa helg! Sen så inspirerade jag joel också att webshoppa!


Joels fynd




Dålig kvalité för att han norpa den sista!



Mina köp







materials doesn't make u happy?!


polly

Jag promenerade just till bowlingen för att köpa mig lite söndagsgodis, jepp jag unnar mig och imorgon heter det måndagsgodis, jag älskar de här belöningssystemet! Iallafall när jag går tillbaka ser jag högt uppe i ögonvrån något, så vänder jag mig om och tittar upp - det var en fiskmås. Så säger jag tyst för mig själv "äckel jävel" tar en godis och fortsätter gå.



amusing?

the nightman cometh

Känner inte riktigt att jag har landat efter allt som varit. Jag ligger och försöker somna men jag kan bara tänka "ja nu har den här dagen också passerat, vad fort det gick jag kommer ju inte ens minnas den här dagen om en vecka, om ens imorn". Jag börjar tro att jag har ett riktigt problem med hur det här livet fungerar. Varför går jag runt och känner att det är meningslöst? Jag har en familj som jag älskar och dem mig, en underbar pojkvän, jag har just fyllt 20 (har en känsla att jag borde vara lycklig över det?), jag har ett underbart sommarjobb & vänner, men vad fan är felet? Jag har inget sug att göra saker och jag blir ledsen i slutet av dagen för att den tar SLUT.

Nog om de bittra livet! Idag har jag gjort följande; Gått på stan en vända, varit på arbetsförmedlingen, ätit middag hos pappa, ritat av Joel(?), farit till Henrik - and here I am.


Ser allmänt skev & jävlig ut men på ett ungefär såhär blev det.





why so serious?


Okej jag läste just inlägget och dom under, wonder why nobody reads my blog? Jag är verkligen en glädjespridare, NOT !!!

sunshine

Shit det har varit mycket dom senaste veckorna! Jag har avslutat praktiken, gjort klart skolan, fyllt 20, varit till Stockholm, tagit studenten och börjat jobba! Allt känns väldigt... tråkigt? Ja faktiskt, mycket ångest alltså!

Studenten var som sagt (som allt annat i livet) ångestladdat men fruktansvärt roligt alltså! Dagen är något jag för evigt kommer minnas, just därför de är ångestfyllt - DE ÄR BARA ETT MINNE NU! fyfan life is complicated!
Kvällen var ju dock en besvikelse men skitsamma dagen var det viktigaste och den var perfekt!


Studentpresenter

Första från mamma & andra från Roger & Anna ♥


Från pappa ♥


och min studentklänning av Henrik ♥



samt pengar av bla Henriks föräldrar, tack alla! ♥


tårta hos pappa


smörgåstårta hos mamma av mamma





min mössa


Mina naglar


och lite mer jobbvänliga!


mitt plakat!



peace love and understanding

organized

"Ordning och reda löning på fredag" -har jag fått höra hela mitt liv, och det är ju fantastiskt tycker jag. Kan ju inte precis säga att allt jag äger är organiserat och städat, verkligen inte - men jag mår så jävla mycket bättre när mina prylar är där dom ska och att jag lätt kan hitta allt, synd bara att det typ är omöjligt att hålla ordningen. Sen tycker jag det är kul så klart om det ser fint och rent ut. Dom grejerna jag alltid vill ha organiserat är mitt smink och mina nagelgrejer, inte så lätt heller när man far och flänger över hela stan att hålla alla saker samlade.


ex. på hur jag vill ha det, nagel-tjaffs.


smink, dock inte allt.



that's all folks!

under the knife

Idag så är min klass och festar tillsammans men jag känner bara nä jag orkar fan inte för jag måste erkänna att jag är lite mör efter helgen, min rygg sviker mig + att nog fan hinner vi ses herreminje vi har ju gått i samma klass i 3 år så nog har ni sett nog av mig. Haha nä men till helgen ska vi ses sen har jag hela studentveckan att umgås med min snart att bli föredetta klass.

Natten till idag har vi sovit i Henriks lägenhet för första gången, kändes bra måste jag säga. Skönt att veta att jag inte har några som helst ansvar angående hushåll där, det är helt och hållet Henriks ansvar. Jag kan bara komma och grisa ner som jag vill och sen dra, underbart! haha.

Måste bara berätta också om en sak jag gjorde för ett tag sen. Jag sov med Jessica, hon var vaken men inte jag så började jag prata i sömnen och sa "fan vad jag är awesome" haha vem fan säger så om sig själv i sömnen om man verkligen inte är AWESOME!




the strong will continue

sweet home tunastigen

Nu är man hemma och det känns jävligt bra, 4 dagar i storstan räcker gott och väl! Är alldeles knäckt i kropp och själ. Nu vet jag att jag är gammal för efter 8 timmar på stan och 5 timmars dans är jag helt förstörd i ryggen jag kan inte längre plocka upp något från marken utan att låta som en döende skata och få fruktansvärda smärtor i svanken. Jaha allt har varit jävligt roligt iallafall, är mycket nöjd. Jag har inte shoppat mycket men de fjesiga jag har köpt ska ja lägga upp.



söt BH


Bästa löshåret ever


Väska


örhängen, läppglans & ringar


Dustit, 2 vax & eyeliner


Vanlig tubtopp


Tröja från carlings


update: Nu stoppar vi pressarna jag köpte ju en t-shirt också!


Festbilder och sånt från resan lägger jag in på facebook orkar inte lägga in det här (:


swedsipotedsi

RSS 2.0